Wasvoorschriften

Wasvoorschriften voor alle producten uit de shop vind je hieronder. Als je twijfelt over het wassen en / of onderhouden van een product dat je hebt gekocht bij ons, neem dan gerust contact op via het contactformulier, of stuur een berichtje naar: info@thelovelabel.nl t.a.v. Kiki.

Beddengoed
Beddengoed (hoeslakens, dekbedhoezen en kussenslopen) wassen op 40 graden, bij voorkeur met een mild wasmiddel. Op deze manier blijft de kwaliteit van het beddengoed optimaal en is de kans op huidirritatie bij je kindje zo klein mogelijk. Drogen kan op een laag programma.
Strijken op strijkstand 2 (katoen).

Speelkleden
Speelkleden wassen op 30 graden (warm programma). Bij voorkeur wassen met een mild wasmiddel, zo blijft de kwaliteit van de speeldeken optimaal en is de kans op huidirritatie bij je kindje zo klein mogelijk.
Let op: speeldekens mogen vanwege de katoenen tussenvulling niet op een koud programma worden gewassen, dan gaat de tussenvulling klonteren.
Speeldekens laten drogen aan de lucht en niet in de droogtrommel. Strijken op strijkstand 1.

Inbakerdoeken
Inbakerdoeken wassen op 30 graden, bij voorkeur met een mild wasmiddel. Op deze manier blijft de kwaliteit van de speeldeken optimaal en is de kans op huidirritatie bij je kindje zo klein mogelijk. Drogen op een laag programma, of aan de lucht. Strijken is niet nodig maar kan op strijkstand 1.