We accepteren retourzendingen van producten als je niet tevreden bent met de producten die je hebt besteld, of als je bijvoorbeeld een verkeerde maat hebt besteld. Na ontvangst van het product heb je 14 werkdagen de tijd om het product te retourneren. Stuur een mail naar info@thelovelabel.nl met vermelding van je ordernummer en de reden van retour. De geretourneerde producten kunnen niet geruild worden tegen een andere kleur of maat. Als je een ander product wilt kopen, dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. The Love Label zal het openstaande bedrag inclusief verzendkosten terugstorten via dezelfde betaalmethode waarmee de bestelling is betaald, binnen 30 werkdagen. Houd er rekening mee dat The Love Label niet verantwoordelijk is voor artikelen die tijdens het transport kwijtraken of beschadigen.

  • het product moet in de originele verpakking worden teruggestuurd.
  • het product is niet gebruikt en / of gewassen. Anders zijn wij genoodzaakt het product terug te sturen. Kosten en risico’s zijn voor de koper.
  • zorg ervoor dat de pakbon mee terug wordt gestuurd.
  • bewaar altijd je verzendbewijs tot wij het product hebben ontvangen. Als je pakket kwijtraakt is The Love Label hier niet verantwoordelijk voor.

Je mag de producten terugsturen naar:

The Love Label

Pastoor Zegersstraat 56

6542 VS Nijmegen

* Let op: als je van een bestelling 1 of meerdere producten wilt houden en je stuurt de overige items terug, dien je zelf de verzendkosten te betalen.