Ons verhaal

Wist je dat kinderen in hun eerste levensjaar meer dan de helft van de tijd slapen? En dat slaap een van de belangrijkste factoren is voor een gezonde groei en ontwikkeling? Hoe fijn is het dan als jouw kindje een heerlijke, geborgen plek heeft om te slapen op en onder prachtig beddengoed? Want je wilt het beste voor je kindje, maar als pasgeboren moeder wil je niet inleveren op jouw smaak en stijl.

Kinderen slapen allemaal anders, de een het liefste in zijn eigen bed, de ander dicht bij papa en mama. Maar hoe en waar je kindje ook slaapt, fijn beddengoed is een must vinden wij. The Love Label ontwerpt baby- en kinder beddengoed en kinderkamer decoratie in tijdloze en unieke designs, gemaakt van natuurlijke materialen. Stoffen worden met liefde uitgezocht en alle producten worden met de hand gemaakt in Nederland. Bij elk ontwerp heeft The Love Label voor ogen dat het heerlijk moet aanvoelen voor je kindje, maar ook een verlengstuk is van jouw interieur.

Volg The Love Label ook op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste producten, giveaways en kortingen.

Mens & Milieu

Alle producten van The Love Label worden geproduceerd in Nederland. Hierdoor is er gemakkelijk en continue toezicht op het productieproces en de arbeidsomstandigheden waarin de producten worden gemaakt. In samenwerking met stichting Mode met een Missie, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken, laat The Love Label van restmateriaal (stoffen die overblijven) verpakkingsmateriaal maken. Fijn voor het milieu en door de samenwerking met Mode met een Missie dragen wij ook maatschappelijk ons steentje bij.

Meet the maker

Hi, ik ben Kiki Bosch, 32 jaar, getrouwd met Jens en moeder van dochter Olivia Jolie (2,5). Al van jongs af aan had ik de droom van een eigen winkel. Tijdens mijn zwangerschap besloot ik deze droom waar te gaan maken. Mijn man en ik wilden het geslacht van ons kindje niet weten, waardoor ik voor neutrale kleuren koos op de babykamer. Tijdens het inrichten van de kamer zocht ik naar mooi beddengoed in neutrale kleuren, gemaakt van natuurlijke materialen en zonder drukke prints. En het liefst zo mooi, dat ik er zelf ook wel onder zou willen liggen. Er is wel een hoop keuze, maar ik vond (en vind) alles op elkaar lijken. Ik zocht goede kwaliteit stoffen, liefst duurzaam met een unieke printje maar niet al te druk. Tot mijn frustratie kon ik niks vinden wat bij mijn stijl en portemonnee paste. Dus besloot ik het zelf te gaan maken. Mijn liefde voor interieur, textiel en de droom van een eigen bedrijf komen allemaal samen in The Love Label.

Alledaagse momenten

Door de geboorte van Olivia werd ik ook gedwongen om in het moment te leven. Kinderen leven zo in het moment, waardoor je als ouder en verzorger niet anders kan dan in dat ritme mee te gaan. Hierdoor leerde ik, opnieuw, de kleine dingen in het leven waarderen. Dingen die op een doordeweekse dag misschien heel gewoon lijken, maar later toch hele mooie herinneringen blijken te zijn. Herinneringen die een leven lang meegaan. Voor jou als ouder, maar ook voor je kind(eren). The Love Label is een persoonlijk lifestyle merk dat de kleine dingen in het leven viert en geniet van simpele dingen, zoals boswandelingen maken en samen paddestoelen zoeken, s'avonds naar de maan en de sterren kijken, die leuke gesprekken op de fiets, schelpen zoeken op het strand en genieten van die zachte, kleine armpjes om mijn nek. Maar ook de momenten als je even wat tijd voor jezelf hebt. Want hoe fijn is het om van een kopje koffie te genieten, de eerste zonnestralen in de Lente of een om een heerlijk warm bad te nemen als je baby slaapt? Klein dingen waar ik heel erg blij van word.

Het mantra van The Love Label is dan ook “There is beauty in simplicity”. Dit geldt ook voor de producten van The Love Label. Unieke, tijdloze prints en kleuren die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Beddengoed en kinderkamer textiel waar jij en je kindje eindeloos van kunnen genieten. Voor de kinderkamer van je dromen.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van nieuwe producten, aanbiedingen en updates? Laat je e-mailadres hier achter en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop.