Het beste en mooiste voor jou en je kindje(s)

Wist je dat kinderen in hun eerste levensjaar meer dan de helft van de tijd slapen? En dat slaap een van de belangrijkste factoren is voor een gezonde groei en ontwikkeling? Hoe fijn is het dan als jouw kindje een heerlijke, geborgen plek heeft om te slapen op en onder prachtig beddengoed? Want je wilt het beste voor je kindje, maar als pasgeboren moeder wil je niet inleveren op jouw smaak en stijl.

Voor de kinderkamer van je dromen

Kinderen slapen allemaal anders, de een het liefste in zijn eigen bed, de ander dicht bij papa en mama. Maar hoe en waar je kindje ook slaapt, fijn beddengoed is een must vinden wij. The Love Label ontwerpt baby- en kinder beddengoed en kinderkamer decoratie voor de kinderkamer van je dromen. Bij elk ontwerp heeft The Love Label voor ogen dat het heerlijk moet aanvoelen voor je kindje, maar ook een verlengstuk is van jouw interieur.

Volg The Love Label ook op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste producten, giveaways en kortingen.

Corporate Social Responsibility

Alle producten van The Love Label worden met de hand geproduceerd in Nederland in een sociale werkplaats. Doordat de productie plaatsvindt in eigen land, kunnen wij toezicht houden op het productieproces en de arbeidsomstandigheden van de mensen die onze producten maken. Een samenwerking waar wij trots op zijn omdat The Love Label op deze manier bijdraagt aan de ontwikkeling van vluchtelingen, die de kans krijgen hun talenten in Nederland voort te zetten.

Meet the maker

Ik ben Kiki Bosch, 33 jaar, getrouwd met Jens en moeder van dochter Olivia Jolie (2,5) en Ruby Rosa (3 maanden). Al van jongs af aan had ik de droom van een eigen winkel. Tijdens mijn eerste zwangerschap besloot ik deze droom waar te gaan maken. Mijn man en ik wilden het geslacht van ons kindje niet weten, waardoor ik voor neutrale kleuren koos op de babykamer. Tijdens het inrichten van de kamer zocht ik naar mooi beddengoed van fijn en zacht materiaal en zonder al te drukke prints. Het liefst zo mooi, dat ik er zelf ook wel onder zou willen liggen. Dat kon ik niet vinden, dus besloot ik het zelf te maken. Mijn liefde voor interieur, textiel en de droom van een eigen bedrijf komen allemaal samen in The Love Label.

Sterren zoeken en zingen op de fiets

Kinderen leven zo in het moment en zien dingen die wij als volwassenen vaak niet eens meer opmerken. Door Olivia en Ruby word ik gedwongen om te leven in het nu. Hierdoor leer ik, opnieuw, de kleine dingen in het leven waarderen. Dingen die op een doordeweekse dag misschien heel gewoon lijken, maar later toch hele mooie herinneringen blijken te zijn. The Love Label is lifestyle merk dat de kleine dingen in het leven viert en geniet van de schoonheid van simpele dingen. Niks vind ik mooier dan s'avonds samen met Ollie voor bedtijd naar de maan en de sterren kijken, zingen op de fiets, schelpen zoeken op het strand en genieten van die zachte, kleine armpjes om mijn nek. Het mantra van The Love Label is dan ook “There is beauty in simplicity”. Onze collecties zijn simpel en klassiek, maar net even anders.

Wil je iets vragen, lijkt het je leuk om samen te werken of heb je een opmerking? Stuur ons gerust een berichtje.