Mozes mand babykamer

3 x de mooiste Mozes manden voor je newborn

Toen Olivia net was geboren vond ik niks fijner dan haar dicht bij ons te hebben. In een draagdoek of in een wiegje in de woonkamer. Maar in plaats van een wiegje kun je ook kiezen voor een Mozes mand, een mand van gevlochten materiaal, waar je kindje in kan slapen. Het voordeel van een Mozes mand is dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn en je ze dus overal in huis neer kunt zetten. Toen Olivia net was geboren was ik Helaas wist ik toen nog niet dat er zoveel mooie Mozes manden zijn.En als de mand niet meer in gebruik is voor een kindje, zijn deze mooie manden ook prima te gebruiken als decoratie in je interieur en als speelmand voor je kindje. Of leen ‘em uit aan vriendinnen, zodat meer kindjes ervan kunnen genieten!

 

3 x de mooiste Mozes manden voor je newborn

Voor mijn werk zit ik veel op Instagram en ontdek daar de mooiste merken en shops. Zo ontdekte ik ook de verschillende soorten Mozes manden waarvan ik er drie heb geselecteerd die op mijn eigen wishlist staan. Ik moet erbij wel zeggen dat de meeste Mozes manden niet goedkoop zijn. Onthoud wel dat deze manden met liefde en met de hand worden gemaakt, zonder gebruik van chemische stoffen en met zorg voor mens en milieu. Spullen met een verhaal, spullen die je leven lang mee gaan, spullen die wat meer kosten, maar die dat ook meer dan waard zijn.

  1. Noro Paris handgemaakte Mozes mand
    Deze prachtige mand is handgemaakt van raffia en gekleurd en gedroogd door de zon, dus gemaakt zonder chemische stoffen. Ik ben verliefd op de natuurlijke vorm en de kleur van deze mand. Een prachtige mand die ook zeker niet misstaat in je interieur. / €175,00 inclusief matras via Mirle + Tess.
  2. Kleurrijke en handgemaakte Mozes manden van The Kind label
    Nog zo’n prachtig merk met nog mooiere Mozes manden, is The Kind label. Een kinder lifestyle merk dat fair trade is en kleurrijk is. Alle manden worden in Ghana met de hand geproduceerd en elke mand is dus uniek. The Kind werkt samen met lokale micro producers en en ambachtslieden en heeft o.a als doel om time-less producten te produceren, die je je leven lang kunt gebruiken. Ben je bezig met een duurzame lifestyle en wil je niet teveel spullen in huis halen? The Kind heeft ook de optie om een mand te huren, die je na een paar maanden, als je kindje eruit is gegroeid, weer terug brengt. Hoe mooi is dat? Verkrijgbaar met en zonder standaard, vanaf €169,00, The Kind. 
  3.  Basic mozesmand van Camel & Co 
    Houd je van simpel en basic, dan zijn deze mozes manden van Camel & Co perfect. Handgemaakt van hout en wilgen in Marokko, is dit mandje een fijne basic voor je baby uitzet. / €60 euro via Camels & Co

 

Custom beddengoed voor Mozes manden

Een mooie mand vraagt om mooi beddengoed. Heb jij een Mozes mand in huis, maar heb je nog geen passend beddengoed? Kijk dan eens in mijn Etsy shop naar de kleuren en stoffen die ik aanbiedt. Voor elke maat kan ik een hoes laten maken, zodat je perfect passend beddengoed hebt. Heb je vragen over een product of stof? Stuur me gerust een berichtje.

Mozes manden newborn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *