Waar zit jouw dagelijkse geluk in?

ik heb altijd al van thuis zijn gehouden en kon als kind heel erg genieten van kleine dingen die een huis een thuis maken. Sinds ik moeder ben geworden en thuis echt de basis werd voor Olivia (en je door alle slaapjes gewoon niet meer op zoveel plekken komt als voorheen) ben ik mijn huis nog meer gaan waarderen.

Het kleine, dagelijks geluk dat je thuis tegenkomt, dat is voor mij het echte geluk. Niet grootser en 'meer meer meer' najagen, maar genieten van wat je hebt en wat er om je heen is. Ik kan ondanks slapeloze nachten, eindeloze to-do lijsten en momenteel een pandemie, echt genieten van onze uitgebreide ontbijtjes in het weekend, een nieuwe bos bloemen, de geur van koffie of een verse pasta, een opgeruimd huis of die eerste lentedagen waarop je je hele huis opengooit en de geur van een nieuw seizoen kunt ruiken. Maar ook: eindeloos knuffelen met mijn moppies (tijd is gemeen en glipt door mijn vingers), een borrel met vriendinnen of een avondje voor mezelf.

Nu komen de muren ook wel eens op mij af en dan ga ik het liefste naar buiten. Geuren, kleuren en vormen inspireren mij. De geur van de seizoenen; grote steden; roze, zomerse luchten; regen die tegen de ramen tikt en lange avonden aan het strand. Toen ik in Barcelona woonde ging ik vaak hele middagen op pad. Muziek in, koffie to go en urenlang struinen in wijken als El Borne, Gotico en Gracia. De energie die in grote steden hangt vind ik aanstekelijk.

The Love Label ben ik in eerste instantie gestart omdat ik mooi beddengoed voor kinderen miste. Tijdens mijn 1e zwangerschap schreef ik een businessplan en gedurende het eerste jaar van Olivia heb ik mijn bedrijf opgezet. Een enorme uitdaging met veel vallen en opstaan, maar het geeft ontzettend veel voldoening om zelf iets op te bouwen. Nu, bijna 4 jaar later, is mijn perspectief veranderd en merk ik dat ik wil uitbreiden en het leven van alledag, in en rondom huis, wil vieren. Mensen leren genieten van kleine, dagelijkse momenten in die er echt elke dag zijn, als je je ervan bewust bent. Naast beddengoed vind je in de shop dan ook prachtige tafelkleden van katoen en linnen, gordijnen en de zachtste handdoeken. Duurzaam interieurtextiel waar je fijne herinneringen aan kunt koppelen en die van jouw huis een heerlijke, warme plek maken.

Naast producten voor je interieur kun je ook interieurinspiratie opdoen in het blog, op het gebied van Interieurtips, lookbooks en onze (stay at) home stories met vrouwen die mij inspireren.

Alle producten in de shop worden op een sociaal maatschappelijk verantwoord geproduceerd in Nederland. The Love Label werkt samen met vluchtelingen die de kans hebben gekregen hun talenten te ontwikkelen in een veilige omgeving. Een samenwerking waar ik ontzettend trots op ben, een win-win situatie voor beide partijen.

Naast het runnen van mijn eigen bedrijf ben ik moeder van Olivia (bijna 4) en Ruby (9 maanden) en ben ik in verwachting van ons 3e kindje. In 2019 ben ik op een prachtige zomerse dag getrouwd met mijn grote liefde Jens. Ik ben dol op interieur, ontbijten, borrelen (eigenlijk alles wat met eten en drinken te maken heeft), de Waddeneilanden, grote steden, de natuur en lezen in bed.

Wil je met The Love Label samenwerken of heb je een andere vraag? Stuur gerust een berichtje naar info@thelovelabel.nl.