Moeder en dochter knuffelen

Ben je zwanger, net moeder of al een doorgewinterde moeder? En ben je geïnteresseerd in o.a. natuurlijke huidverzorging bij baby’s, tips om een (duurzame) babykamer in te richten, of wil je geïnspireerd worden door vrouwen die tijdens hun zwangerschap het roer hebben omgegooid? Op het blog van The Love Label hoop ik je te inspireren met mooie verhalen, tips en met de fijnste producten voor jou en je baby.

Het blog is een verlengstuk van mijn Etsy shop. Ik ontwerp kleine en simpele collecties baby- en kinder beddengoed. Stoffen en materialen worden met liefde uitgezocht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Omdat ik altijd op zoek ben naar mooie en unieke stoffen, zijn er ook limited edition producten. Daarnaast is er ook een vaste collectie, die ik langzaamaan uitbreid. Bij elk ontwerp heb ik voor ogen dat het heerlijk moet slapen, liggen en aanvoelen voor je kleintje, maar ook een verlengstuk is van jouw interieur. Als je mij volgt op Instagram ben je altijd op de hoogte van de nieuwste producten en sales. 

Meet the maker

Hi, ik ben Kiki Bosch, 32 jaar, verloofd met Jens en moeder van dochter Olivia Jolie (bijna 2). Ik ben dol op interieur, styling en schrijven. Al van jongs af aan had ik de droom van een eigen winkel. En na heel veel omzwervingen besloot ik tijdens mijn kraamtijd dat ik deze droom zou gaan waarmaken. Want toen Olivia werd geboren, viel alles op zijn plek. Ik was op zoek naar  zacht beddengoed in neutrale kleuren, gemaakt van natuurlijke materialen. En het liefst zo mooi, dat ik er zelf ook wel onder zou willen liggen. Toen ik dat nergens kon vinden, besloot ik het zelf te maken.
Mijn liefde voor het schrijven van verhalen, interieur, mooie stoffen en materialen, de behoefte om iets met mijn handen te creëren en de droom van een eigen winkel komen allemaal samen in The Love Label.

The Love Label is een persoonlijk lifestyle merk dat de kleine dingen in het leven viert. Mijn mantra is dan ook: “There is beauty in simplicity”. Want door de geboorte van Olivia werd ik gedwongen om in het moment te leven. Hierdoor leerde ik kleine dingen en momenten te waarderen. Zoals een kop koffie in de ochtendzon, heel veel knuffelen met Olivia, krakend vers beddengoed, een verse bos bloemen en broodjes van de bakker op zaterdagochtend. Dingen die ik eerst voor lief nam, maar waar ik nu intens van kan genieten. En zo doe ik nu, elke dag, wat ik het liefste doe. Mooie producten ontwikkelen voor baby’s en hun ouders, inspirerende verhalen schrijven en ondertussen genoeg tijd overhouden om heel veel tijd door te brengen met mijn liefdes.

Contact

Heb je een vraag over een artikel of product, suggestie of wil je iets anders met mij delen? Of heb je interesse in een samenwerking? Say hey! Je kunt me een bericht sturen via de contact pagina of een mailtje sturen: info@thelovelabel.nl

Follow The Love Label

Etsy shop

Instagram

Pinterest

Facebook