Van droom naar werkelijkheid: het ontstaan van The Love Label

5 x prachtige producten voor je newborn

Voor een pasgeboren baby heb je verrassend weinig nodig. Melk, liefde en een fijne, warme deken zijn in principe genoeg. Maar omdat er zoveel moois is kan ik het niet laten om mijn favoriete items met jullie te delen. Dit zijn 5 van mijn favoriete newborn producten. Deel gerust jouw favorieten in de comments.

1. Mutsje van wol / zijde
Het is voor pasgeboren baby’s heel belangrijk om lekker warm te blijven, maar omdat ze dit nog niet goed zelf kunnen, is een mutsje van wol / zijde een heerlijk item om in huis te hebben. De wol / zijde combinatie zorgt ervoor dat de er minder warmte verloren gaat via het hoofdje en dat je kindje die energie kan gebruiken om te groeien. Olivia heeft heel lang strikmutsjes gedragen en dat zag er, naast dat het comfortabel was, zo lief uit. €17,95 via natur-el.

2. Newborn pakje
Snoezige pakjes die je eigenlijk nooit meer uit wilt doen. Voor Olivia hadden we veel box pakjes, heel makkelijk en ze staan zo lief. Dit pakje met citroentjes print van Konges Sløjd staat op mijn wishlist, zo lief. Gemaakt van 100% biologisch / €34,95. shop via o.a Mirle + Tess

3. Linnen draagdoek
Ik heb Olivia helaas niet veel kunnen dragen vanwege rug- en bekken klachten, maar de keren dat ik het kon doen waren heerlijk. Met de prachtige draagdoeken van Moon slings zou ik een tweede kindje de hele dag bij me willen hebben. Gemaakt in Amsterdam, van 100% natuurlijk linnen met een prachtige rosé gouden ring. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren / €79,00 via Holabb

4. Extra large swaddle
Hydrofiele doeken en inbaker doeken zijn onmisbaar als je een pasgeboren kindje hebt. En naast heel veel witte hydrofiel doeken, vond ik het leuk om ook een paar mooie doeken te hebben. Deze swaddle is extra groot en heerlijk zacht, gemaakt van 55% linnen en 45% viscose / €39,95. shop via Etsy.

5. Natuurlijke billen balsem
Als ik iets fijn vind, zijn het cremes die multifunctioneel zijn en 100% natuurlijk. Deze bum bum balm is te gebruiken als billen zalf, tegen droge plekjes, eczeem, insectenbeten, littekens en als lippenbalsem. De bum bum balm is gemaakt van Shea butter, Candelilla wax, Vitamin E-oil, Coconut oil.
Een heerlijk balm, niet alleen voor je pasgeboren kindje, maar voor de hele familie! Ik smeer deze balm nu het wat kouder is op Olivia’s wangetjes en gebruik het zelf op mijn lippen. Verkrijgbaar in een normale en mini verpakking (150 gram, €18,95 / 60 gram, €7,95). shop via https://www.moonbabynaturals.com/ rel=”nofollow”

moodboard met baby producten

Welke producten vind jij onmisbaar met een kleintje in huis? Laat het hieronder weten in de comments, liefs Kiki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *