vrouw op het strand Christine Beijnen

Mother Love Stories x Christine van Cosmic Life

Geplaatst in: mother love stories 2

Door middel van energie, gedachten en emoties het leven creëren waar je van droomt? Het kan! In deze Mother Love Stories lees je alles over Christine Beijnen, founder van Cosmic Life en mama to be. Ik sprak met haar onder meer over haar bedrijf, dankbaarheid en het aanstaande moederschap.

Christine, met Cosmic Life wil je mensen leren om hun dromen en passies waar te maken door middel van intention setting in het Quantum Field. Dat klinkt best ingewikkeld. Kun je hier in het kort iets over vertellen?

Met Cosmic life wil ik mensen leren dat je met je eigen gedachten en emoties het leven waar je van droomt kunt creëren. Want dat kan. Het heet Cosmic Life omdat het  toepasbaar is op alle aspecten van het leven, als je leert hoe je je energie kunt omzetten. Het klinkt een beetje hocus pocus, maar het is daadwerkelijk wetenschappelijk onderbouwd. Ik gebruik wetenschappen als quantumfysica en neurologie als fundamenten om inzichtelijk te maken hoe je met je eigen gedachten en emoties je energie kunt veranderen en daarmee je dromen kunt manifesteren.

Het Work with the Cosmos Program dat ik heb ontwikkeld is een combinatie van kennis, bewustwording van je eigen gedachten en emoties en een unieke practice om je energie om te zetten.

Met Cosmic Life combineer je oude wijsheden met moderne wetenschap, hoe ben je op dit idee gekomen?

Voordat ik me hierin had verdiept was ik emotioneel uit balans en was ik heel onzeker. Ik had best een negatief zelfbeeld, je kent het misschien wel, dat stemmetje in je hoofd dat constant zegt dat je niet goed genoeg bent. Ook was ik alsmaar op zoek naar goedkeuring van buitenaf en hard bezig met mijn carrière. Door die druk kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten. Ergens diep van binnen wist ik dat er meer was in het leven, dat ik meer te bieden had en dat dit niet goed ging.

Keerpunt

Toen ik op een absoluut dieptepunt belandde besloot ik om er alles aan te doen om mijn leven te veranderen. Ik ben ontzettend veel gaan lezen, heb trainingen gevolgd en ben met een aantal fascinerende coaches gaan werken. Ik heb letterlijk geïnvesteerd in mezelf in plaats van bijvoorbeeld in het bedrijf waarvoor ik werkte. Dat was een hele goede keuze. Zodoende ben ik op de materie van de quantum fysica gestuit. Ook leerde ik hoe de hersenen werken, de methode visualisatie en hoe krachtig de emotie van dankbaarheid is. Het combineren van al die research en ervaringen heeft tot deze unieke practise geleid.

Een compacte methode

Alles wat ik de afgelopen 3 jaar heb gelezen en geleerd heb ik in een compacte methode gegoten. Mensen die hun leven ook willen veranderen (emoties, gedrag of gewoonten) hoeven hierdoor niet zoveel te zoeken als ik destijds heb gedaan. Want als je dit leest, denk jij misschien ook wel diep van binnen: ‘ik ben op aarde met een reden, met unieke talenten, en ook ik verdien een leven vol liefde, gezondheid en ‘abundance’. Daar wil ik naartoe.’ Daar kan Cosmic Life je nu efficiënt mee helpen.

Vrouwen die dit lezen en denken: ik wil mijn leven ook omgooien en het radicaal anders gaan doen. Welke eerste stap kunnen ze volgens jou, bij wijze van spreken vandaag, nog zetten?

De eerste stap die ik heb genomen is het maken van een vision board op Pinterest. Maak een bord aan en beeld daar alles op uit wat je wilt in je leven. Ik wilde bijvoorbeeld aan mijn gezondheid werken en pinde plaatjes van inspirerende teksten, zelfverzekerde vrouwen, een gezonde omgeving waarin ik zou willen leven. Op het moment dat je iets visueel maakt breng je het al een eerste stukje in de werkelijkheid. Daarmee bestaat het al. Dat is een fijne eerste stap. Het is daarnaast goed om te erkennen dat je gevoelens, hoe negatief ook, er gewoon zijn. Spreek deze uit en durf om hulp te vragen aan de Kosmos. En bedenk dan: hoe kan ik een bijdrage leveren aan de wereld in plaats van in een slachtofferrol blijven hangen. Dankbaarheid voelen is een hele sterke energie en een belangrijk onderdeel van de wet van de aantrekkingskracht. Dankbaar zijn voor wat je al hebt en voor wat je nog niet hebt maar wel graag zou willen, is heel krachtig.

Waar ben jij op dit moment het meest dankbaar voor?

Voor dit interview ha ha! Ik ben voor heel veel dingen dankbaar. In de eerste plaats dat ik snel zwanger ben geworden, dat er een kindje in mijn buik groeit en dat het goed gaat. Heel bijzonder om dat als vrouw mee te mogen maken. Daarnaast ben ik ook dankbaar voor de lieve vrouwen in mijn omgeving, waar ik mee samenwerk en die ik via Cosmic nu ontmoet. De mensen die mij steunen en helpen, er voor me zijn. Maar het allermeest ben ik dankbaar voor de  transformatie ik persoonlijk heb doorgemaakt. Ik ben ook juíst dankbaar voor de periode dat ik me ongelukkig voelde, want die heeft mij wakker geschud en daardoor doe ik wat ik nu doe.

Je bent zwanger van je eerste kindje, van harte gefeliciteerd! Waar verheug je je straks het meeste op als moeder?

Ik heb heel veel zin in de eerste paar weken, voornamelijk om lekker te cocoonen met mijn geliefde en onze baby. Om die periode knus en warm te maken samen met alle fijne, natuurlijke producten waarmee ik werk en leef. Ik wil echt een sacred space maken voor ons gezin en die eerste periode heel bewust meemaken. Dat, en weer de trap op kunnen rennen zonder meteen bekaf te zijn.

Welke boodschap wil je je aanstaande kindje meegeven?

Ten eerste wil ik ons kindje meegeven dat het uitmaakt hoe je over jezelf, anderen en over situaties denkt en wat je daarover voelt. Want dat is wat je realiteit wordt. Dat je zélf kunt beslissen wat je denkt en je daarop invloed kunt uitoefenen. Dat alles in het leven draait om liefde. Liefde voor jezelf, liefde geven aan anderen, liefde voor de natuur, voor ons voedsel en ga zo maar door. Ten tweede wil ik hem of haar het vertrouwen geven, dat je uit liefde mag leven in plaats vanuit angst en zorg. Dat er een loving intelligence is waarmee je je kunt verbinden, die jou geeft wat je wilt als je je daaraan overgeeft en op vertrouwt. Ten slotte dat hij of zij open in het leven kan staan en een mooie bijdrage kan leveren aan de wereld.

Heb je al nagedacht over de balans tussen het moederschap en business owner zijn?

Daar heb ik zeker over nagedacht en ik het allerbelangrijkste voor mij is mijn meditatie practice. Die geeft mij rust, kalmte en grounding in de onvermijdelijke mooie chaos die eraan komt. Dat zal ik nodig hebben om mijn kindje goed te kunnen opvoeden. Ook ben ik door deze meditatie minder beïnvloedbaar voor dingen van buitenaf, waardoor ik steviger in mijn schoenen sta, in balans ben en hierdoor zo goed mogelijk voor mijn kindje en gezin kan zorgen. Ik maak er dan ook een prioriteit van om elke dag te mediteren. Maar dat zal dan hoogstwaarschijnlijk een uurtje vroeger worden dan nu.

Met Cosmic Life en een kindje in je buik heb je ook momenten van ontspanning nodig. Wat doe jij aan self-care en wil je enkele tips of rituelen met ons delen?

Diezelfde practise. Ik mediteer 45-60 minuten per dag. Deze meditatie bestaat uit dankbaarheid, visualisatie en affirmaties. Ik probeer te voelen hoe het is om in mijn toekomst te zijn. In de toekomst die ik wil creëren. Tijdens de meditatie richt ik me ook op groei en ontwikkeling en het gevoel dat ik achterlaat bij anderen. Wat voelen anderen als ze bij mij zijn geweest? Tijdens de meditatie spreek ik ook intenties uit. Hierdoor voel ik me overdag rustig en heb ik er vertrouwen in dat het goed komt. En aangezien ik nu aan zee woon zal ik ook veel gaan wandelen op het strand met het kleintje.

Wie is jouw grootste inspiratiebron?

Ik heb meerdere inspiratiebronnen. Ten eerste Joe Dispenza. Zijn visie heeft op mij een waanzinnige indruk gemaakt. Ten tweede is Erica Jago voor mij heel inspirerend geweest omdat ik door haar heel bewust ben geworden van mijn gedachten en emoties. En ten slotte is een van mijn favoriete teachers, Marianne Williamson van het boek ‘A Return to Love'. Dat boek en haar zienswijze heeft mij mede gevormd op spiritueel vlak.

Heb je een tip, advies of inspirerende quote voor andere vrouwen die hun dromen willen najagen?

Zeker! Elke dag herhaal ik deze affirmatie onder de douche: “I’m open and receptive to all the good in the universe. And thank you life”. Als je deze affirmatie elke dag herhaalt, bijvoorbeeld zoals ik dus, onder de douche met je handpalmen geopend, ben je klaar om te ontvangen en laat je het universum weten dat je open staat voor verandering.

Het motto van The Love Label is; genieten van de kleine dingen in het leven. Van welke kleine dingen kun jij genieten?

Ik kan enorm genieten van een drankje dat ik elke ochtend maak; een Cosmic Latte, van zelfgemaakte amandelmelk, geblend met een verse dadel, kaneel, vanillepoeder en adaptogenen zoals ashwaghanda. Nogal veel werk… maar heerlijk om de dag mee te starten!

/////////

Wil je meer weten over Christine, haar bedrijf Cosmic Life en wat ze voor jou zou kunnen betekenen?  Bekijk dan haar website www.cosmiclife.nl, of volg haar op Instagram.

De prachtige foto's van Christine zijn gemaakt door Liselore Stap.

2 Responses

  1. vurtil opmer
    | Beantwoorden

    You are my aspiration, I possess few web logs and very sporadically run out from to brand.

  2. Ryan Stpaul
    | Beantwoorden

    Hi there, I found your blog via Google while looking for a related topic, your website came up, it looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *